FM6 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Formula Ford Quick Race

Formula Ford
Quick Race

 

 



 

 

 

 

2013 Formula Ford EcoBoost 200 S772→S781
159 KW, 287 Nm, 488 kg

A megadott tuningtól eltérni tilos, setup megengedett.
Az autón kötelező tuning van, az alábbi alkatrészeket kell felszerelni:

 

A verseny 2016.10.23. -án vasárnap, az új időpontok szerint kerül megrendezésre. Lobbinyitás: 17:45, időmérő kezdete: 18:00.

Időmérő:  5 kör (szimulációs sérülés, szellemautó).

Futamok: 3x18 kör (szimulációs sérülés), mindhárom futamon állórajt, NINCS kötelező boxkiállás.

A második futam rajtsorrendje: az első futam végeredménye alapján a teljes mezőny fordított sorrendben áll fel.

A harmadik futam rajtsorrendje: az második futam végeredménye alapján a teljes mezőny fordított sorrendben áll fel.

 

Silvestone International

Bármilyen festéssel indulhatnak a nevezők. Viszont Kötelező a hivatalos(!) FRH rajtszám, valamint a támogatóink logójának használata! Természetesen a kötelezőkön kívül bármely más támogatónk lógóját szabadon lehet használni! Akinek még nincs FRH rajtszáma, annak a 000-ás rajtszámot kell feltennie az autóra!

Keresőbe írjátok be, hogy FRH - Videós segítség itt: 

Az OVÁSZ szerint.

Ez a verseny része a fórumon meghirdetett Quick Race sorozatnak, így azon versenyzők között akik mind a négy Quick Race-en
/ Clio Cup QR 10.02 / - /BMW M1 QR 10.09./ - /Datsun QR 10.16./ - /Formula Ford QR 10.23./ rajthoz állnak, két ajándékot - egy rajtszámos FRH bögrét, és Cactuska csapattársunk jóvoltából egy Porsche Pack-ot (letöltőkód) sorsolunk ki.

Nevezni a cikk alatt a hozzászólásokban a pontos Gamertag (játékos azonosító) megadásával lehet! A nevezés mindenképp az oldalon való regisztrációhoz kötött! A nevezéseket 16 főig tudjuk elfogadni, a többiek tartalékos versenyzők lesznek! Mindig vannak a nevezők közül olyanok, akik nem jelennek meg, akkor a tartalékok jöhetnek nevezési sorrendben. A verseny előtt mindenkit behív majd az illetékes lobbivezető. Ne izguljon, és ne türelmetlenkedjen senki. Köszönjük!

Az aktuális lobbivezetőt/lobbivezetőket MINDEN NEVEZŐ vegye fel a barátlistájára, különben a lobbivezető nem fogja behívni a versenyre!!!

A hálózati, vagy egyéb kapcsolódási problémákat mindenki maga orvosolja! Verseny előtt mindenki ellenőrizze az Xbox ONE konzol hálózati beállításait! Csakis akkor csatlakozzon a lobbiba ha a NAT: OPEN!
Amennyiben Moderate vagy Strict, akkor az alábbi linken találsz egy leírást, ami alapján még a futam előtt beállíthatod. OPEN NAT BEÁLLÍTÁS

Azokra a pontokra, melyekre a versenykiírás külön nem tér ki, az FRH Online Versenyek Általános Szabályzata (OVÁSZ) érvényes a teljes Quick Race alatt! Aki nevezett, a Szabályokat elfogadja és tudomásul veszi! Az internetes kapcsolódási hibákat mindenki saját maga orvosolja!

24 jelentkező fölött két lobbit indítunk, 8 jelentkező alatt pedig töröljük a versenyt!

  1. Big Zoli88 HUN (lobbivezető)
  2. bacsi97
  3. Tk13Hun
  4. X Kicsi X
  5. LosiDa
  6. DracoXT
  7. Fusy0N1337
  8. FRH Jani
  9. FRH Sensation
  10.  
  11.  
  12.  
  13.  
  14.  
  15.  
  16.  
  17. Tartalék

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!