FM5 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

FRH Wolrd Series by Reanult 2/2

Tartalomjegyzék

WSR 2/2 Clio Trophy

Laguna Seca eredmények / Sorsolás!

 

 


 

 

 

 

 

Sziasztok!

A bajnokság zárásaként most is remek futamokat tudhatunk magunk mögött és köszönet mindenkinek, aki jelenlétével a hétvégék során színesítette azokat.

1. futam

Renkl Norbi és Supermoto már az elején elhúztak, miután a hátsó dombra vezető egyenesben a tumultusban a tükröt néztem fékezés helyett és kitettem a kavicsra a vasat. Így egyből a mezőny végén találtam magam. Így viszont volt lehetőségem szinte mindenkivel csatázni, de kiemelném Foot6all Lacit, akivel körökön keresztül nagyon jót futottunk, majd James-szel és Suxyy-valis hasonlóan a végéig.

2. futam

A rajtot követően kialakult egy kisebb-nagyobb affér a 4-es kanyarban, de különösebb sérülés nélkül tudtunk tovább menni a kavarodást követően. A mezőny közepén haladva így megint hosszú körös csatákba keveredtem ugyancsak Lacival, James-szel és Suxyy-val, így ez az utolsó futam is elég izgalmasra sikeredett. Elől Moto és Norbi közt dőlt el a befutó, de a súlybüntetett pilóták is kitettek végig magukért az egész este folyamán.

Egy óvás viszont még érkezett Kicsitől, amit most idézek:

„Óvást szeretnék benyújtani FociLaci ellen, mert a 2. futam rajtjánál a dupla záró vonalat átlépve előzött meg és utána visszajövetelnél megpöcintett és elvesztettem az autó feletti uralmam valamint a pozíciómat.”

Az esetet ”élesben” is látva, bár a bajnokság fináléja volt, Foot6all Lacit mégis figyelmeztetem az eset kapcsán. (Kérés esetén kirakatomból megtekinthető).

Gratulálok Uraim, az eredmények, mely egyben a végeredmény is, érvényesek
!
 

 

_________________________________________________________________________________________________

 

A finálé első futama számomra nem is sikerülhetett volna jobban. Az időmérőn sikerült megcsípnem az "A" lobbi utolsó helyét. Azonban mivel HawkStorne nálam jobb időt futott abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy én vezethettem fel a nagyérdemű "B" lobbit, és én rajtolhattam a pole pozícióból.

A rajtot követően míg a többiek egymást kerülgetve, és ezzel fel is tartva próbálták minél előrébb kerülni mielőtt szétszakad a mezőny, nekem sikerült meglépnem. Semmi más dolgom nem volt, minthogy konstans köröket autózzak, ami nem volt nehéz hála a remekre szabott autó beállításnak.

Egy rajt-cél győzelem után az utolsó helyről rajtolva vártam a második futamot. Hatalmas csatákkal tűzdelt első kör után amikor a legizgalmasabb volt a verseny, sajnos ledobott a live, :( így Crazy vette át a lobbivezetést. Köszönet érte! Továbbá, engedjétek meg, hogy itt mondjak köszönetet Lemur-nak, és Navy-nak a remek beállításokért amivel hétről-hétre versenyképesé tették az autómat

Óvás egy esetben sem volt. Az eredmények érvényesek, mindenkinek gratulálunk! Továbbá reméljük, hogy mindenki jól szórakozott a bajnokság alatt, amin szerintem hoztuk a már jól megszokott igen magas FRH szintet, mind a fair play, mind pedig a bajnokság tekintetében.

Ahogy az elmúlt 5 évben most is folytatódik a küzdelem, csak most egy kicsit átülünk, az Ausztrál túraautók volánjai mögé. THX Game!

 




 

 
 

 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!