FM3 - FM4 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Karácsony Fujimin 2013

Tartalomjegyzék

Karácsony Fujimin
2013

Eredmények és sorsolás

 

 

 

Eredményhirdetés

 

Eljött a szombati nap, amikor megrendezésre került a 2. Fujimi Karácsonyi futama. Jelentkeztek sokan a versenyre, ami nagyon jól esett, de remélem jövőre sokkal, de sokkal többen jelentkeztek majd. Megvolt az időmérő a Rally Di Positano pályán, aminek többen is örültek, mert nem szoktunk sok versenyt szervezni erre a pályára. Na, mindegy majd ezt is megoldjuk. Jött a verseny indítása, hát ez sem ment olyan, könnyen mert a lobbybeállítást kicsit elrontottam, de 3. alkalommal az lett a vége, hogy akkor induljunk el és kész. Így tettünk. Az első pár kanyarban elkerülhetetlen ezen a hegyi pályán, hogy ne koccanjanak vagy ütközzenek az autók egymással, volt is bőven kocc meg egyéb nyalánkságok. Tehát elindult a verseny és kialakultak a kör közepére ilyen olyan párosítások. A verseny nagyon jó hangulatban telt. Szeretném megköszönni mindenkinek azt, hogy eljött és azt, hogy korrekten végig ment minden pilóta a versenyen. Remélem, ezt a jó szokásotokat nem fogjátok 2013-ban hagyni. Tudjátok 20:30ra menni, dolgozni vagy csak valamilyen meccs miatt sietni kell, na, ezt itt hagyhatjátok. Jöjjön két olyan versenyzőtársatok írása, akik nem annyira régi tagok, de már itt vannak szinte minden versenyünkön és színesítik a lobbykat, a hangulattal, és a jelenlétükkel még többen vagyunk a pályán. Lássuk az írásokat…

SturmNorbert

Sziasztok!

A szombati Fujimi hegyi futam felettébb érdekes volt. Elöl 2-3 nagyon gyors pilóta küzdött. A közép mezőny igen erős volt, éppen ezért érdekes előzések voltak oda-vissza. Végén a mezőny két Alfaja küzdött a jobb helyezésért. A FRH Klub pilótái ismét megmutatták igen jó vezetői képességeiket, mert ezen a bonyolult pályán is volt hibátlan kör. Én, mint kezdő FRH Klubtag és forzás örülök, hogy ebben a profi brigádhoz tartozhatok. A lobby is elég jól összejött, senki nem lépet ki. Igen jó verseny volt.

Csao Norbi

MisikJános

Helló!
Harmadik rajt után végre nekilódulhattunk a hegynek. Crazymant üldöztem a hegytetőig, onnan lefelé gyorsabb volt. Második-harmadik körben Norbival előzgettük egymást oda-vissza. Negyedik kör a hibamentességnek lett áldozva. Ötödik már kevésnek bizonyult, hogy utolérjem Norbit (SturmNorbert). A verseny tetszett, már nem köröztek le.
Csao Jani.

Ezután az iromány után, gondolom mindenki kíváncsi a sorsolásra. Nem is szaporítom a szót, lássuk azt az embert aki kihúzza a kalapból nyertesünk nevét. Persze a nyertes kiléte sem elhanyagolandó ebből a videóból.

Gratulálok a nyertesnek, aki privát és Email üzenetben is értesülni fog a nyeremény átvételével kapcsolatban.

Valamint a verseny végeredménye:

 

További kellemes ünnepeket kívánok nektek és szeretteiteknek.

 

Köszönöm a segítséget Hawknak a táblázatért, Sanyinak a Videóért és a sorsolásért pedig Pgabee-nak.

Sziasztok
X kicsi X

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!