FM3 - FM4 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

FRH Valentin Napi QR 2014

Tartalomjegyzék

Valentin Napi Quick Race

PÁRatlan PÁRosok
PÁRbaja 

Eredmények / Videó


 

 

 

 

Izgalmakban gazdag vasárnap estét töltöttünk a gép előtt és a várttal ellentétben a hölgyek kevésbé izgultak, mint gondoltuk. Már az időmérőn ment az „erőfitogtatás”, és a sorrend alapján izgalmas futamnak néztünk elébe.

A hölgyek mondhatni tökéletes rajtot véve óriási lendülettel indultak neki a 16 körnek. A párom Cica indulhatott az élről és 2 körön keresztül meg is tudta őrizni a pozíciót, de ekkor jött KissTomi párja Kriszti, aki a domb teteji sikánban oldalról eltalált minket, aminek egy látványos kipördülés lett az eredménye. Vissza is estünk a 7. helyig, ahonnan a maradék 14 kör alatt a 4. pozíciót sikerült összehozni óriási csatában RnM777 párjával Ágival és Dizzie anyukájával Andival. A többiek is kitettek magukért; Pityexx felesége Bözse, Sensation feleségével WhiteAngel-el volt nagy csatában végig, míg Doki párja Ircsi, L4NC3L0T szerelmével Nyuszikával harcolt a jobb pozícióért. De ne feledkezzünk meg Pervinke, Lemur és Vinkys párjáról és Kicsi nővéréről sem, akik ugyancsak hősies küzdelemben teljesítették a versenytávot.

Ezt követően az urakon volt a sor. A hölgyek által elért fordított rajtsorrendben indultunk és a repülőrajtot követően szépen össze is törtünk páran egy hatalmas Lagnak köszönhetően, így új rajtot rendeltem el. Második nekifutásra már minden jól sikerült, de valljuk be, nem egy nagy erőgépekről volt szó, így a kis Citroenekkel beálltunk egy fél órán át tartó őrjítő vonatozásba. L4NC3L0T-nak sikerült hamar az élre törni, de Dizzie-vel és KissTomival hamar felzárkóztunk. A 2-4. helyig többször váltottunk pozíciót a srácokkal, de L4NC3L0T olyan jól védekezett, hogy a leintés pillanatáig nem tudtuk megelőzni őt, így megérdemelten nyerte meg a futamot. Az eredményeken is látszik, hogy 8 tizeden belül léptük át a célvonalat mi négyen, szóval el lehet képzelni, mekkora csata volt.

A többiek sem maradtak le nagyon és mindenki kivette a részét a rá eső csatából, így mondhatom szerintem mindenki nevében, volt olyan az esemény, mintha S, vagy R osztályban versenyeztünk volna (sőt még talán nehezebb is volt a kis teljesítménynek köszönhetően…)

Köszönjük Mindenkinek a részvételt! Az eredmények érvényesek, Mindenkinek Gratulálunk!


 

Sajnos a nejem munkabeosztása miatt, erre a versenyre nem tudtunk nevezni. Azonban mint azt láttátok, én megfigyelő módban követtem az eseményeket, próbáltam rögzíteni az elhangzottakat, több-kevesebb sikerrel.

A verseny előtti köridő online versenyre is becsatlakoztam megfigyelő módban, hogy beállítsam a boxot. A próbafelvételek tökéletesen sikerültek, így nyugodt szívvel vártam a lányok futamát. A Valentin Napi Quick Race-n viszont valakivel akadhatott a boxom, KB a lobbi felétől elkezdett szaggatni a hangotok, és volt, akit szinte egyáltalán nem lehetett érteni.

Ezt leszámítva jó volt látni, hogy a visszatérőhölgy versenyzőink, (akik az idén már panaszkodtak a viszonylag gyenge autóra) sokat fejlődtek, és az új versenyzők is derekasan állták a sarat. Megkockáztatom, hogy a következő, hölgyeknek rendezett versenyünkön esetleg, egy kicsivel erősebb autót is kaphatnak.

 

Az eredmények érvényesek, mindenkinek gratulálunk, és köszönjük a részvételt!

 

Most pedig egy újabb videó HawkStorne tollából.

 

 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!